Известие

Collapse
No announcement yet.

Радиото не работи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Радиото не работи

Колеги радиото от един път спря да ми работи. Какво може да му е станало? Нито мога да го настроя за станция нито търси станция?
    Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Антена?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Вчера сутринта тръгнах да я паля. Тъкмо завъртях клуча да запали и всичко изгасна.. нито имаше централно..абсолутно всичко. И от тогава и радиото не работи. Дисплея работи обаче не хваща станции

Comment

Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщение
        Вчера сутринта тръгнах да я паля. Тъкмо завъртях клуча да запали и всичко изгасна.. нито имаше централно..абсолутно всичко. И от тогава и радиото не работи. Дисплея работи обаче не хваща станции
        Вадиш напред ICS-а и проверяваш предпазителя на задната му стена, мисля че беше 10 -амперов. Най-често е от него.
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Как се издърпва? Защото опитвах и не може да се дръпне? Да не е на щипки нещо?

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=21
            Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
            166 2.4 JTD '02
            164 2.5 TD '98 ex
            Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Благодаря, колега! Проблема е бил от този бушон.. сега оставя да си пооправя махагона че нещо не застава както трябва.

Comment

Появи ми се пак проблем с радиото. Като дам на контакт радиото работи, запаля ли да работи двигателя радиото - не работи. Не търси станции, не може да се изберат от кодираните (избраните 1,2,3,4,5 и 6) станции. Къде може да е проблема?

Comment

Working...
                X